Πώς λειτουργεί

Πώς λειτουργεί

Κρυολιπόλυση | cooltech by cocoon medical - Cryolypolysis

Τι είναι η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση είναι μια μοναδική στο είδος της μέθοδος, που αναπτύχθηκε για την απώλεια του τοπικού πάχους και φέρει την υπογραφή των ιατρών δερματολόγων του Harvard. Μέσω του εξειδικευμένου μηχανήματος Cooltech,  τα λιποκύτταρα ψύχονται ελεγχόμενα, παγώνουν και απομακρύνονται από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο.

cooltech | μηχάνημα κρυολιπόλυσης - Cryolypolysis

Είναι Αποτελεσματική;

Σε θερμοκρασίες από +3 έως −8°c αντιδρά ο λιπώδης ιστός και αποδομείται. Το μέγεθος των λιποκυττάρων παραμένει σταθερό, αλλά μειώνεται ο αριθμός τους σε ποσοστό 20 – 40%, καθώς αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό. Ως αποτέλεσμα, σε 15 -20 ημέρες το συσσωρευμένο λίπος ελαττώνεται εμφανώς και η θεραπεία ολοκληρώνεται προοδευτικά σε διάστημα 90 ημερών, με μόνιμη απώλεια πόντων. Ακόμα και αν υπάρξει μελλοντική αύξηση βάρους, η περιοχή προστατεύεται ομοιόμορφα, χάρη στον μικρότερο αριθμό λιποκυττάρων.

Πως λειτουργεί η Κρυολιπόλυση - 1 - Cryolypolysis

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες επιθυμούν να χάσουν ανώδυνα και γρήγορα το επίμονο τοπικό πάχος.
Αν η ελεγχόμενη διατροφή, η σωματική άσκηση, ακόμα και η εκτεταμένη δίαιτα με εντατική γυμναστική, δεν διόρθωσαν τις ατέλειες της σιλουέτας σας, η αυθεντική τεχνολογία της κρυολιπόλυσης είναι η αισθητική λύση για τις ανάγκες σας.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ ΣΕ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

Κρυολιπόλυση | cooltech by cocoon medical - Cryolypolysis
 Επίμονο τοπικό πάχος

Ο Ιατρός θα καταγράψει το ατομικό ιστορικό σας, θα εξετάσει συνολικά το σώμα σας και θα εκτιμήσει με ακρίβεια το ποσοστό του επίμονου τοπικού λίπους.

Κρυολιπόλυση | cooltech by cocoon medical - Cryolypolysis
 Ψύξη των λιποκυττάρων

Αφού σχεδιάσει επ’ ακριβώς τις περιοχές εφαρμογής και τις καλύψει με προστατευτική μεμβράνη, επιλέγει τις κατάλληλες κεφαλές του μηχανήματος, τις τοποθετεί και ενεργοποιεί την ελεγχόμενη ψύξη των λιποκυττάρων.

Κρυολιπόλυση | cooltech by cocoon medical - Cryolypolysis
 Φυσική απομάκρυνση

Τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και καταστρέφονται. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με ελαφρύ μασάζ, εντός μιας ώρας. Στις εβδομάδες που ακολουθούν, ο οργανισμός επεξεργάζεται φυσικά το λίπος και αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα, μέσω της φυσικής διαδικασίας της απόπτωσης.

Κρυολιπόλυση | cooltech by cocoon medical - Cryolypolysis
 Μόνιμα Αποτελέσματα

Το τοπικό στρώμα λίπους μικραίνει άμεσα στην περιοχή εφαρμογής, καθώς μειώνεται οριστικά ο αριθμός των λιποκυττάρων ενώ όσα παραμένουν στην περιοχή συμπτύσσονται ομοιόμορφα.

Αποτελέσματα

Δείτε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των περιστατικών που απαλλάχτηκαν οριστικά από το ανεπιθύμητο τοπικό πάχος και απέκτησαν βελτιωμένες καμπύλες!

Περισσότερα Video Κλείστε Ραντεβού

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Πώς λειτουργεί
Σύνδεσμος: https://cryolipolysis.skincenter.gr/pos-leitourgei/